Een mooi begin van de werkdag.

Een mooi begin van de werkdag.

Mooie resultaten en woorden van je klanten, zijn altijd mooie opstekers voor een coach en ondernemer, maar onverwacht verrast worden met een cadeau van een lieve klant. Geeft je een blij, voldaan gewoel en een boost energie, dit omdat ze zo blij is met haar resultaten en met mij als coaching.

Ik ben nog vele malen trotser op haar. Wat doet ze het goed en daar mag zij super trots op zijn. Ze is nu nog niet halverwege haar traject en al 10 kg afgevallen en dit vanaf 1 oktober. Doormiddel van een gezonde, bewuste en verantwoordelijke manier.

Hoe we dat samen hebben gedaan?

Door niet in één klap haar voedingsgewoonten te veranderen, maar door de stap-voor-stap aanpak van Gezond4You. Zo paste zij haar eetpatroon maar heel geleidelijk aan. Dit is veel beter vol te houden. Elke week leggen we de focus op een ander aspect van haar voeding en leefstijl. Van ontbijt tot de tussendoortjes tot het avondeten, maar ook van ontspannen tot sporten.

Ook sport ze 1x in de week bij Gezond4you mee in de instap bootcamp. De instap Bootcamp is een gevarieerde training gericht op flexibiliteit, balans en comfort. In plaats van hardlopen wordt er bij Instap Bootcamp sportief gewandeld. In de actieve pauzes worden spierversterkende bootcamp oefeningen gedaan. Alle oefeningen worden uitgebreid uitgelegd en begeleid zodat er zo min mogelijk kans op blessures is. Instap Bootcamp is les voor iedereen die graag buiten actief is maar hardlopen en de reguliere bootcamp trainingen te zwaar of te belastend vindt. De route, afstand en oefeningen zijn steeds wisselend. Zo bereik je snel resultaat, of je doel nu meer kracht is, een betere conditie of een paar kilo’s afvallen, het programma is en uitdagend voor iedereen.

Wil jij dit ook afvallen of bootcampen?

Wil je meer informatie, neem gerust contact met me op door een mailtje te sturen naar: info@gezond4you.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twaalf − tien =