Goede voornemens? Zo haal je deze keer wel je doel

Goede voornemens? Zo haal je deze keer wel je doel

Het nieuwe jaar is in aantocht. De tijd voor veel mensen om goede voornemens te maken. Afvallen, meer bewegen en minder snoepen zijn veelgehoorde doelen. Maar volhouden is lastig, blijkt vaak na een tijdje. Wil jij ook een gezonde stap maken in het nieuwe jaar? De tip van Gezond4You: Wapen je met een (strijd)plan, zo is de kans groter dat je je doel haalt. 

Vaak zie je dat goede voornemens niet nieuw zijn. Het zijn dingen die mensen al lang willen, zoals afvallen of meer bewegen. Ze komen elk jaar terug. Het zijn dus eigenlijk hernieuwde voornemens.”

Hoe lastig het is om zo’n voornemen vol te houden blijkt uit onderzoek. Zo is de schatting dat 25% van de mensen hun goede voornemen laat varen na een week, en 50% na een maand. Het lukt dus maar weinig mensen om een voornemen echt lang vol te houden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wij helpen je graag bij het weer gaan sporten tot het gezonde eet en leefpatroon aanleren. Door middel van gedegen en persoonlijk advies, coaching en motivatie werken we samen toe naar een gezond voedingspatroon en leefpatroon.

Afvallen

Geen voorgeschreven dieet, maar we leren je een gezonde leefstijl aan volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf. Je gaat niet in één klap al je voedingsgewoonten veranderen. Door de stap-voor-stap aanpak van Gezond4You pas je je eetpatroon geleidelijk aan. Dit is veel beter vol te houden, en het is gezond voor het hele gezin omdat jij niet iets apart hoeft klaar te maken. Elke week leg je de focus op een ander aspect van je voeding en leefstijl. Van ontbijt tot de tussendoortjes tot het avondeten, maar ook van ontspannen tot sporten.

Bootcamp

Sporten kun je tegenwoordig in iedere sportschool om de hoek of bij een sportvereniging. Hier kun je heel goed werken aan je lichaam en je conditie, vaak met de mooiste en meest luxe apparaten. Toch heb ik gemerkt dat dit niet iedereen aanspreekt. Gelukkig kan het ook anders en kun je lekker trainen met je eigen lichaamsgewicht en kleine materialen in de buitenlucht op een mooie locatie in de natuur.

Gezond4You Bootcamp is gepaste beweging/sport die voor iedereen op verschillende niveaus van jong tot oud, fit als ook geheel niet fit, uit te oefenen is. Bootcamp is een outdoor training die zijn oorsprong heeft in het Amerikaanse leger. Het is een ideale training om op relatief snelle manier (weer) fit te worden zodat je lekker in je vel zit. Bij Gezond4You kun en mag je zijn zoals je bent, met je eigen persoonlijke doelen waar jij aan wilt werken. Een Gezond4You trainster zorgt ervoor dat het LEUK is om fanatiek te trainen en dat je kunt lachen en plezier hebt tijdens de Bootcamp!

Het gehele jaar door, kun je met Gezond4You lekker Bootcamp trainen. We gebruiken natuurlijke objecten, zoals boomstammen, maar ook de bankjes. Je gaat werken aan je CONDITIE, KRACHT, STABILITEIT, COÖRDINATIE en MOBILITEIT in een gezellige groep!

Wees niet bang dat je te weinig conditie hebt. Daar gaan we aan werken en je maakt iedere keer weer een stap vooruit!

 

Heb jij goede voornemens, kun  je het niet alleen en wil je daar graag in begeleid en ondersteund worden. Neem dan vrijblijvend contact met me op via info@gezond4you.nl of klik hier

Op naar een gezond & en vitaal 2019

Veel liefs,

Janet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 7 =