Nieuws - Gezond4you

Nieuws

21-06-2024

Nieuws over ons Avontuur bij de Bootcamp Obstakelrun in Eefde!

Lees alles over onze fantastische dag waarop 13 dames van Gezond4You de uitdagende Obstakelrun in Eefde overwonnen, georganiseerd door Rick Harmsen Bootcamp. Met een glimlach van voldoening hebben we deze sportieve uitdaging succesvol volbracht, samen met onze Bootwalk, Bootcamp en Circuittraining groepen van Gezond4You uit Neede.

 

Met vastberadenheid, lachende gezichten en een gevoel van voldoening hebben we onze grenzen verlegd en onvergetelijke momenten gedeeld. Bekijk onze video voor een glimp van deze avontuurlijke dag!

 

 

Ben jij klaar voor sportieve uitdagingen en gezellige uitstapjes met je sportmaatjes? Bij Gezond4You bieden we niet alleen leuke activiteiten aan, maar ook diverse reguliere lessen zoals Bootwalk, Bootcamp en Circuittraining. Onze lessen zijn ontworpen om op een effectieve en plezierige manier aan je gezondheid en fitheid te werken, onder deskundige begeleiding.

 

Waarom kiezen voor Gezond4You in Neede? Onze persoonlijke aanpak stelt je in staat om op je eigen niveau te trainen, of je nu een beginner bent of ervaren sporter. We bieden een ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt uitdagen en je doelen kunt bereiken, terwijl je geniet van het samenzijn met gelijkgestemde mensen.

Wil je meer weten over onze lessen en wat Gezond4You voor jou kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak voor een proefles en ervaar zelf de voordelen van onze programma's.

 

BEKIJK HIER ONZE SPORTAANBOD 

 

Neem contact met ons op via +31613169909, stuur een e-mail naar info@gezond4you.nl, of bezoek onze website voor gedetailleerde informatie over onze diensten en locaties in Neede.

 bootcamp obstakel run met Gezond4You logo

Een speciale dank voor dit sportieve uitje gaat uit naar Rick Harmsen en Bootcamp Eefde voor het organiseren van dit geweldige evenement. Bekijk ons filmpje met foto's om deze bijzondere momenten opnieuw te beleven!

 

 

 

Stap vandaag nog in een gezonde en energieke levensstijl met Gezond4You!