Voedingsadvies

Home / Voedingsadvies

Weer in balans door een gezonde leefstijl!

Veel te druk om gezond te leven? Kom weer in balans met het leefstijlprogramma ‘Werk en Balans’ waarin je leert een druk bestaan te combineren met gezond eten en voldoende beweging en ontspanning. Kleine aanpassingen in je leefstijl maken vaak al een groot verschil.

Gezond4You begeleidt zowel vrouwen als mannen die vragen hebben over voeding en gezonde leefstijl of willen (of moeten) afvallen of aankomen. Ook wanneer je als doel hebt om bewust gezonder te gaan leven of om je gezonde gewicht te behouden ben je bij mij aan het goede adres.

Heeft jouw over- of ondergewicht een medische of psychische oorzaak, dan verwijs ik je graag door naar een diëtiste, huisarts, psycholoog of andere hulpverlener.

 

Gezond4You biedt jou:

Persoonlijke aandacht met advies op maat door middel van een duidelijk stappenplan met inspiratie door middel van een hand-out zoals praktische recepten, en tips naar een gezond en vitaal leven.

 

Wat betekent dit voor jou?

 • Beter in balans met een gezonde leefstijl en…
 • Meer plezier in je werk;
 • Nog meer genieten van lekker en gezond eten;
 • Een gezond gewicht;
 • Meer energie;
 • Minder kans op (welvaarts)ziekten.

Wat is een BGN-gewichtsconsulent?

Gezond4You is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en voldoet daarmee aan de volgende strikte kwaliteitseisen:

 • Is in het bezit van een erkend diploma Gewichtsconsulent;
 • Volgt regelmatig bij- en nascholingen;
 • Begeleidt de cliënten volgens de BGN-richtlijnen;
 • Is aangesloten bij de BGN-klachtenprocedure;
 • Verkoopt geen afslankproducten.

Van mij kun je dus een gedegen advies verwachten, dat jou helpt om op een gezonde en verantwoorde manier op je streefgewicht te komen op basis van gewone, gangbare voeding. Ik werk volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op de huidige inzichten met betrekking tot voeding en gezondheid. Het Voedingscentrum heeft de richtlijnen vertaald naar toepasbare adviezen voor de consument, zoals de Richtlijnen Voed

Je hoeft bij mij dus niet bang te zijn dat je recepten en weekmenu’s mee krijgt die gebaseerd zijn op de laatste voedsel hypes waarbij je meerdere winkels af moet om de meest vreemde en dure producten te kopen en ook nog om 5 uur uit je bed moet om alles klaar te maken.

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

Op de website van www.gewichtsconsulenten.nl vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de link van de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen verzekeringspolis.