Spaanse courgetti
Met deze courgetti met een Spaans tintje waan je je helemaal in Spanje. De warme temperaturen zullen hier zeker ook aan bijdragen. Gelukkig hoef je voor dit recept niet lang in de keuken te staan!

Ingrediënten
100 gram chorizo
250 gram champignons
2 tenen knoflook
2 courgettes
Benodigdheden
Koekenpan
Bereidingswijze
- Snijd de courgette met een spirelli tot courgetti en de worst en champignons in plakken.
- Bak de chorizo in 3 minuten krokant op middelhoog vuur, haal ze uit de pan en laat uitlekken.
- Bak de champignons en knoflook in dezelfde pan en het overgebleven vet voor 3 minuten.
- Meng de courgetti door de champignons en bak 1 minuut op hoog vuur.
- Schep het courgetti-champignonmengsel op en verdeel de chorizo over de borden.
- Ook erg lekker met zongedroogde tomaten!
Eetsmakelijk